Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН готує до випуску планшетну інформаційно-правову систему ЛЗ ЮРИСТ

10 жовтня 2014, 12:18
1649
2
Реклама

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" анонсує випуск планшетної інформаційно-правової системи ЛЗ ЮРИСТ. Додаток працюватиме на планшетах під Android і iOS.

Система ЛЗ ЮРИСТ стане незамінною програмою для юристів, юрисконсультів, адвокатів, нотаріусів, суддів, прокурорів, слідчих, яким доводиться працювати з правовою інформацією поза офісом, виїжджати у відрядження і так далі

Юристам, звиклим працювати з офісними правовими системами, комфортно працюватиме в планшетному застосуванні із законами і нормативно-правовими документами, оскільки тут є і редакції документів на будь-яку дату, і зворотні зв'язки, і можливість додати до тексту свої коментарі або зберегти документ в обраному.

У планшетній системі окрім законодавчої інформації також є комментированные кодекси, судові прецеденти, типові договори і шаблони, різні довідники, база оголошень про банкрутство підприємств, а також законопроекти з коментарями до них і моніторинг законодавства.

Інформація в планшетній системі ЛЗ ЮРИСТ зручно систематизована. Є можливість швидко знайти необхідний документ за допомогою пошуку по різних реквізитах документу і по контексту, також можна фільтрувати результати пошуку по різних параметрах.

Планшетна система працюватиме в режимі онлайн і оффлайн, коли немає доступу до інтернету. Оновлення інформація в системі щоденне.

В даний момент планшетна система ЛЗ ЮРИСТ проходить етап передпродажної підготовки. З листопада 2014 її можна буде викачати на AppStor, з часом на Play Market або замовити через сайт ligazakon.ua.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини