Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін більше не приймає рішення про передачу державних дитсадів в комунальну власність

Реклама

Сьогодні, 13 серпня, набув чинності Закон № 1607 - VIIяким внесені змін в ст. 4 Закону "Про передачу об'єктів права державної і комунальної власності". Згідно зі змінами, рішення про передачу нерухомого майнапризначеного виключно для розміщення дошкільних учбових закладівприймають органи по управлінню держмайном і самоуправляемые організації.

При цьому передача таких об'єктів з державної в комунальну власність узгоджується з центральним органом виконавчої влади з питань економічної політики, центральним органом виконавчої влади з питань фінансової політики і Фондом держмайна, а також з предприятием-балансодержателем.

До пропозицій про передачі дитсадів повинні додаватися:

- техніко-економічне обгрунтування забезпечення ефективного використання майна за цільовим призначенням з визначенням об'ємів і джерел фінансування витрат на його зміст, добудову, реконструкцію, технічне переоснащення, капітальний і поточний ремонт;
- виписка з Державного реєстру прав на нерухоме майно по об'єктах, права на які підлягають державній реєстрації;
- титули будов і проектно-сметная документація на об'єкти незавершеного будівництва.

Крім того, згідно зі змінами, характеристика майна і виписка об його вартості за даними бухобліку, техніко-економічне обгрунтування забезпечення ефективного використання цього майна за цільовим призначенням з визначенням об'ємів і джерел фінансування витрат на його зміст повинні додаватися до пропозицією про передачу іншого, чим цілісні майнові комплекси і нерухоме майно, окремого індивідуально певного майна підприємств. У попередній редакції ці документи повинні були додаватися до усіх пропозицій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини