Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінений порядок визначення фондових майданчиків для публічного розміщення облігацій МФО

Реклама

НКЦБФР схвалила проект рішення "Про внесення змін до Положення про конкурс з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватися публічне розміщення облігацій МФО (міжнародних фінансових організацій) ".

Ірина Устенкодиректор Департаменту регулювання діяльності торговців цінними паперами і фондових бірж НКЦБФР, відмітила, що цим рішенням вдосконалений процес проведення конкурсу і внесені деякі корективи, сприяючі ефективній і якісній процедурі цього заходу. Так, в першу чергу, документом передбачено, що ініціатором проведення конкурсу має бути саме МФОяка має намір здійснити емісію процентних або дисконтних облігацій шляхом їх публічного розміщення на фондових біржах. До того ж, представники МФО в обов'язковому порядку повинні входити до складу конкурсної комісії і мати право вирішального голосу в ухваленні рішення при підведенні підсумків конкурсу. Комісія, у свою чергу, здійснюватиме заходи по конкурсному відбору фондових бірж і прийматиме відповідні документи від конкурсантів.

Нагадаємо, Комісією відповідно до законів "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" і "Про цінні папери і фондовий ринок" 5 листопада 2013 р.було затверджено Положення про конкурс з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватися публічне розміщення облігацій міжнародних фінансових організацій.

Джерело: НКЦБФР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини