Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат пропонує направляти в зону АТО міліціонерів і прокурорів

Реклама

Народний депутат Микола Рудьковский пропонує припинити практику необгрунтованої масової розсилки повісток, особливо, коли вони охоплюють усіх чоловіків закличного віку окремого населеного пункту. Відповідний проект постанови про необхідність усунення грубих недоліків при мобілізації зареєстрований у Верховній Раді під № 4460а.

Проектом пропонується рекомендувати Президентові, Міноборони і Раді нацбезпеки і оборони негайно вжити заходи мобілізації в зону антитерористичної операції, в першу чергу, людей з МВС, СБУ, Міноборони, податкової міліції, органів прокуратуриу тому числі офіцерів запасу вказаних органів, які мають спеціальну підготовку, уміють поводитися зі зброєю і проходили відповідну атестацію.

Також депутат пропонує вжити заходи для недопущення попадання в зону АТО мобілізованих осіб без спеціальної підготовки, без досвіду служби в рядах збройних сил України. Призовники мають бути спрямовані спочатку виключно на навчаннявійськову і патріотичну підготовку. Після цього їм повинні видати необхідне обмундирування і зброю і притягнути для захисту правопорядку і територіальної цілісності тих регіонів, де вони проживають або сусідніх. Запропоновано встановити заборону в перші 6 місяців з моменту мобілізації направляти таких осіб в зону антитерористичної операції.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини