Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінений порядок звітності про клірингову діяльність

Реклама

Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку рішенням від 24 червня 2014 року № 806 внесла зміни в Положення про порядок надання звітності про здійснення клірингової діяльності.

Встановлено, що порядок і періодичність розрахунку особами, що здійснюють клірингову діяльність, пруденциальных нормативів здійснюються відповідно до нормативно-правових актів Комісії, регулюючих порядок і розрахунок пруденциальных нормативів при здійсненні клірингової діяльності.

Відповідно до змін, Комісії повинні подаватися, окрім щоденних і щоквартальних, також щомісячні дані (не пізніше за десяте число місяця, що йде за звітним). Щомісячні ці (окрім банку) особи, що здійснює клірингову діяльність, складаються з довідки про дотримання пруденциальных нормативів регулятивного капіталу і фінансового стану.

Крім того, Положення доповнене двома новими застосуваннями: довідкою про дотримання пруденциальных нормативу покриття зобов'язань учасників клірингу, довідкою про дотримання пруденциальных нормативів регулятивного капіталу і фінансового стану.

Рішення повинне набути чинності 31 липня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини