Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокат може працювати на території усієї України незалежно від адреси робочого місця, - НААУ

Реклама

Національна асоціація адвокатів України повідомила, що адвокати, які переміщаються з Луганської і Донецької областей в інший регіон України не зобов'язані подавати заяву про внесення змін до ЕРАУ і отримувати трансферне витягання у відповідній раді адвокатів регіону, оскільки в цьому випадку дані про робочу адресу такого адвоката не міняються. Адвокат може здійснювати свою діяльність вільно і безперешкодно на території усієї України незалежно від адреси робочого місця, яка вказана в записі ЕРАУ відносно такого адвоката.

У разі потреби отримання витягання з ЕРАУ для адвокатів Луганської і Донецької областей, які були вимушені тимчасово змінити місце здійснення своєї адвокатської діяльності, згідно розпорядливих документів керівництва НААУ, надана можливість отримати його у раді адвокатів регіонуна територію дії якого перемістився адвокат, або безпосередньо в офісі секретаріату НААУ. Дійсним посвідченням виписки з ЕРАУ вважатиметься підпис голови або уповноваженої особи з відбитком мокрої печатки ради адвокатів регіону або підпис керівника секретаріату НААУ, РАУ з відповідним друком.

Для спрощення процедури отримання витягань з ЕРАУ в радах адвокатів регіонів адвокати, які тимчасово переміщаються на іншу територію, можуть повідомляти НААУ (Координаційний центр з питань допомоги адвокатам і їх сім'ям, які переміщаються з районів проведення АТО) про своє рішення тимчасово змінити місце здійснення адвокатської діяльності.

За інформацією прес-служби НААУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини