Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Партнер ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" призначений заступником глави Адміністрації Президента

23 липня 2014, 13:08
349
0
Реклама

Олексій Филатовпартнер ЮФ "Василь Кисиль і Партнери", Указом Президента України призначений заступником Глави Адміністрації Президента України.

А. Филатов приєднався до команди ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" у 2003 році в якості асоційованого партнера, партнер фірми - з 2005 року, керівник практики вирішення суперечок - з 2007 року. Авторитетні міжнародні і національні рейтинги (Chambers Global, Chambers Europe, Legal 500, Ukrainian Law Firms) рекомендують пана Филатова як одного з кращих українських експертів у сфері вирішення суперечок.

Олексій Филатов

В якості керівника практики вирішення суперечок, Олексій Филатов керував командою з 30 юристів і представляв клієнтів в міжнародних арбітражах і українських судах, неодноразово брав участь в якості експертів з українського права в іноземних судових процесах.

"Ми високо цінуємо багаторічну успішну співпрацю і вклад Олексія Филатова в розвиток фірми в цілому, а також практик вирішення суперечок і інтелектуальної власності зокрема. Ми поздоровляємо Олексія з новим призначенням і віримо, що його професіоналізм сприятиме реалізації нових завдань державного рівня. Бажаємо Олексію подальших успіхів на новій посаді"- коментує Василь Кисильстарший партнер ЮФ "Василь Кисиль і Партнери".

"Я щиріше вдячний команді молодих талановитих юристів, з якою мені пощастило працювати, і упевнений в їх великому майбутньому. Бажаю Василю Івановичу Кисилю продовжувати надихати фірму на нові досягнення, а партнерам фірми - подальших професійних успіхів"- відмітив Олексій Филатов.

За інформацією: ЮФ "Василь Кисиль і Партнери"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини