Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сквайр Сандерс і Паттон Боггс оголосили про об'єднання

3 червня 2014, 11:47
212
0
Реклама

Сквайр Сандерс і Паттон Боггс оголосили про своє об'єднання. Рішення про злиття набуло чинності 1 червня 2014 року. Об'єднана фірма є поєднанням глобальної юридичної платформи Сквайр Сандерс з добре відомими практиками Паттон Боггсщо спеціалізуються в області державного управління, правового захисту працівників розумової праці і інших областях.

Сквайр Паттон Боггс налічує приблизно 1 600 юристів в 45 офісах на території 21 країни світу. Згідно з рейтингом Global 100, опублікованим в довіднику The American Lawyer за 2013 рік, фірма займе місце серед 25 найбільших фірм у світі по числу юристів і восьме місце по кількості країн розташування своїх офісів. Фірма також увійде до першої десятки найбільших фірм у Вашингтоні (280 юристів) і в число найбільших фірм в США (близько 785 юристів).

Результатом злиття Сквайр Сандерс і Паттон Боггс стане розширення і поглиблення спектру послуг. Фірми, що ведуть практики : корпоративне право, юридичний супровід клієнтів в ході взаємозв'язаних процесів в різних судах, правова допомога в ході розслідувань і захист працівників розумової праці, інтелектуальна власність, державне управління, нормативно-правове регулювання, операції на ринках капіталу, трудові стосунки, реструктуризація і неплатоспроможність, нерухомість, представлення інтересів суверенних суб'єктів права, оподаткування, фінансування державних органів влади і об'єктів інфраструктури. Об'єднана фірма пропонує послуги провідних фахівців з досвідом роботи в таких галузях, як банківський і фінансовий сектор, енергетика, комунальне обслуговування, страхування, біологічні дослідження, охорона здоров'я, транспорт, технології і телекомунікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини