Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

С. Козьякова пропонують обрати членом ВККС

20 травня 2014, 17:08
245
0
Реклама

Асоціація юристів України (далі - АЮУ), як організація, що бере активну участь в правовому житті країни і законотворчих процесах, пропонує делегувати кандидатуру адвоката Сергія Козьякова на включення до складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (далі - ВККС).

"Ми повністю підтримуємо кандидатуру Сергія Козьякова для обрання в цей шанований орган, адже його авторитет і професійна кваліфікація не ставляться під сумнів на усьому юридичному ринку країни. Ми розраховуємо на підтримку профільних організацій і юридичного співтовариства у висуненні гідного кандидата від адвокатського співтовариства"- відмітив президент АЮУ Д. Бугай.

Адвокат Сергій Козьяков є старшим партнером АФ "Сергій Козьяков і Партнери" і має юридичний стаж близько 30 років. Він, передусім, спеціалізується на питаннях міжнародного торгового і митного права, конкурентного права, міжнародного комерційного арбітражу.

С. Козьяков здійснював свою професійну діяльність як член Громадської ради при Службі безпеки України; член консультативної групи Комісії із зовнішньоекономічних зв'язків Верховної Ради України; член консультативної групи Київської міської державної адміністрації; вчений секретар Вченої ради Українського інституту міжнародних відносин; член Палати незалежних експертів з питань іноземних інвестицій при Президентові України; член громадської колегії Державної податкової адміністрації України; член громадської колегії Міністерства юстиції України; радник Міністра оборони України і тому подібне. Також Сергій Козьяков неодноразово входив в керівні органи Асоціації юристів України.

С. Козьяков неодноразово впродовж багатьох років був визнаний одним з кращих юристів України, які були визначені такими українськими і міжнародними виданнями, як: Chambers GLOBAL, Chambers EUROPE, The PLC WHICH LAWYER Yearbook, The International Who's Who of Business Lawyers, Ukrainian Law Firm (a Handbook for foreign clients), "Юридичні фірми України", " Юристи України. Вибір клієнта".

Джерело: АЮУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини