Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рекомендації по проведенню конференцій суддів розглянуть на наступному засіданні ССУ

19 травня 2014, 19:00
117
0
Реклама

В п'ятницю, 16 травня 2014 р., в приміщенні Верховного Суду України відбулося чергове засідання Ради суддів України.

Радою суддів України було прийнято рішення розглянути на наступному засіданні питання по напрацюванню рекомендацій по проведенню конференцій суддів для обрання делегатів на з'їзд суддів України і інших проблемних питань, пов'язаних з процедурою підготовки і скликанням позачергового з'їзду суддів України.

Для цього створений робочий гурт, до складу якого увійшли голова Ради суддів України Василь Онопенкозаступник голови ССУ Раїса Хановасекретар ССУ Тетяна Козырьчлен Ради суддів України і голова Ради суддів загальних судів України Павло Гвоздика також голови рад суддів адміністративних і господарських судів у відповідності Микола Кобылянский і Артур Емельянов (з їх згоди).

Рада суддів України заслуховувала інформацію голови ГСА України Зиновія Холоднюка про виплату суддівської винагороди суддям Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, які переведені, знаходяться в процесі перекладу до судів, розташованих на материковій Україні. На сьогодні 46 суддів, які працювали в судах, розташованих на Кримському півострові, виявили бажання працювати в судах, розташованих на материковій частині України. З них 20 суддів вже переведено до інших судів відповідно до указу і. о. Президента України від 23 квітня 2014 р. № 430/2014. З інших 26 суддів, які виявили бажання перевестися працювати до інших судів, як повідомив глава ГСА України, 6 суддів вже прикріплені на відповідний період в штат судів відповідного рівня і спеціалізації з метою матеріального забезпечення, по інших суддях питання буде вирішено найближчим часом.

Наступне засідання Ради відбудеться 23 травня 2014 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини