Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закон про забезпечення безпеки на виборах Президента підписаний Турчиновим

16 травня 2014, 13:45
133
0
Реклама

И. о. Президента України А. Турчинов підписав Закон № 1272 - VII про внесення змін до Закон про вибори Президента відносно забезпечення належної організації і проведення виборчого процесу (прийнятий учора ВР, законопроект № 4835).

Законом передбачено, що у винятковому випадку для забезпечення належної організації роботи окружної виборчої комісії її місце розташування може бути змінене Центральною виборчою комісією з представлення відповідного голови ОГА і знаходитися поза відповідним територіальним виборчим округом. Також у виняткових випадках для забезпечення належної організації роботи окружних виборчих комісій з представлення голів ОГА приміщення для цим комісіям можуть надаватися поза відповідним територіальним виборчим округом.

Органи внутрішніх справ зобов'язані забезпечити цілодобову охорону приміщень окружних виборчих комісійа також, у разі потреби по зверненню Центральної виборчої комісії, - органів ведення Державного реєстру виборців.

Внесені і зміни відносно транспортування бюлетенів: транспортування документів здійснюється під охороною у супроводі працівників органів внутрішніх справ, а у разі потреби по зверненню Центральної виборчої комісії - співробітників СБУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини