Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкрита реєстрація на 9-й Форум юридичних фірм країн СНД

16 травня 2014, 10:55
750
0
Реклама

Відкрита реєстрація на 9-й Форум юридичних фірм країн СНД, який проводитиметься 27-29 червня 2014 р. у Відні. Кожен охочий може зареєструватися по посиланню.

Відень був в наших планах багато років і цього року саме це місто стало місцем, найбільш прийнятним для усіх делегатів форуму, де буде забезпечена дружня, нейтральна, така, що не політизується і рівноправна атмосфера для усіх членів нашого співтовариства.

У економічному регіоні СНД Форум є основним майданчиком для широкоформатної зустрічі юристів, що спеціалізуються в області супроводу бізнесу, і проходить щорічно в різних містах регіону, вибраних делегатами. Починаючи з першого Форуму, який був проведений в Києві в червні 2006 р., Форум СНД перетворився на неформальний клуб керівних і старших партнерів провідних юридичних фірм Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України і Узбекистану, а також партнерів міжнародних юридичних фірм зі всього світу.

Професійне юридичне співтовариство залишалося згуртованим за будь-яких обставин, тому нині, через серйозну геополітичну кризу, яка вибухнула навколо України, нам особливо важливо підтримати один одного, зберегти професійну співпрацю і особисту дружбу! Спільно з Віденським Приймаючим Комітетом (Dorda Brugger Jordis; Freshfields Bruckhaus Deringer; Graf & Pitkowitz; Lansky, Ganzger + partner) і Міжнародною Асоціацією Адвокатів (IBA), підготовлена відмінна робоча і культурна програма, яка відбиває головні достоїнства приймаючої країни, - Австрії - гармонійне поєднання традицій і інновацій.

У робочій Програмі це поєднання відіб'ється в основних темах Форуму : традиційній (вирішення суперечок) і інноваційній (інновація і розвиток). Воно також відбите в місці проведення Форуму, готелі Ritz - Carlton, який був перетворений із старовинних палаців зі збереженням традиційної архітектури у поєднанні з прекрасним сучасним стилем. Те ж можна сказати і про готель Bristol, де відбудеться Вітальний Коктейль, з його справжнім убранням в стилі Art Deco, наповненим сучасним змістом.

Традиційна інтерактивна сесія за участю аудиторії (проводиться спільно з керівництвом IBA) присвячена найактуальнішій і важливішій темі для приватної юридичної практики: "Глобальний бізнес рухається вперед: як нам не відстати"?

Цього року делегати форуму отримають відмінний бонус: зможуть розширити свої горизонти і можливості для розвитку бізнесу у рамках співпраці з Балканським Юридичним Форумом, який відбудеться у Відні 26-27 червня, безпосередньо перед Форумом юридичних фірм країн СНД і з яким буде спільна Гала Вечеря 27 червня. Ті з учасників, хто, окрім спільного Гала Вечері, включеної в реєстраційний пакет Форуму, хоче взяти участь в роботі Балканського Юридичного Форуму, повинні зареєструватися на сайті www.balkanlegalforum.org. Зверніть увагу на те, що реєстрація на Балканський Юридичний Форум проводиться в порядку черговості і кількість місць обмежена.

Культурна Програма, на додаток до Вітального Коктейля, Гала Вечері 27 червня і Фольклорній Вечері 28 червня, які включені в реєстраційний пакет Форуму, пропонує додатковий захоплюючий тур 29 червня в Burgenland - прекрасний винний регіон (передбачено відвідування винного господарства Esterhбzy), із замками (відвідування Палацу Esterhбzy) і озерами (буде вечеря на березі озера Neusiedel).

Програма Форуму розміщена тут. Форум проводиться на англійській і російській мовах з наданням синхронного перекладу.

Кращі готелі Відня : Ritz - Carlton, який є місцем проведення Форуму, і Bristol - місцем проведення Вітального Коктейля розташовані в центрі міста в 5 хвилинах ходьби один від одного. Форми бронювання для делегатів Форуму знаходяться по посиланню. Будь ласка, бронюйте номери, якнайскоріше - вони надаватимуться в порядку черговості і їх кількість обмежена.

Якщо Вам потрібна віза для поїздки в Австрію, член Віденського Приймаючого Комітету, юридична фірма Lansky, Ganzger + partner люб'язно погодилася допомогти в наданні візової підтримки. Уся необхідна інформація знаходиться на сторінці реєстрації, але звернете увагу, що тільки зареєстровані делегати (і члени їх сімей) будуть забезпечені візовою підтримкою.

У 2012 році була заснована добродійна ініціатива Форуму, підтримавши одну з провідних організацій по захисту світових океанів, Співдружність Сільвії Эрл (Sylvia Earle Alliance) / Блакитну Місію (Mission Blue)за якою в 2013 році послідував Національний Симфонічний Оркестр України в Києві і Одеський Філармонічний Оркестр, що подарував незабутній концерт в Одесі.

У 2014 році добродійна ініціатива полягає в наданні допомоги дитячим будинкам в Східній Україні. 100% ваших пожертвувань будуть передані безпосередньо ім. Як завжди, делегати, які підтримають цю ініціативу, будуть відмічені на окремій сторіночці Форуму - Дошці Пошани Добродійних Ініціатив Форуму.

Додаткова інформація про 9-й Форум буде розміщена в процесі підготовки на сторіночці

Чекаємо зустрічі з вами у Відні!

Співголова Форуму юридичних фірм країн СНД : Ірина ПалиашвилиRULG - Ukrainian Legal Group, P.A.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини