Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівництво АЮУ вручило нагороду "PRAVISSIMO"

15 травня 2014, 18:01
120
0
Реклама

Сьогодні, 15 травня, в офісі АБ "Егоров Пугинский Афанасьев і Партнери" відбулося вручення нагороди Асоціації юристів України в області журналістики, літератури і мистецтва "PRAVISSIMO" 2014 року.

Нагорода АПУ була заснована в 2011 році, щоб щорічно відмічати журналістів, які готують статті, огляди, відео- або аудіорепортажі з юридичної тематики і присвячують цьому свою професійну діяльність.

Цього року лауреатом нагороди став перший заступник головного редактора видання "Дзеркало тижня" Сергій Рахманин. Він відомий своїми аналітичними статтями, що розкривають глибинні процеси в конституційній і виборчій законотворчості, які також порушують найбільш хворобливі питання суспільно-політичного життя країни.

Нагороду вручили Президент АЮУ Денис Бугай і віце-президент Асоціації Олексій Резников. Саме Олексій Резников запропонував кандидатуру лауреата на розгляд Номінаційного комітету нагороди.

"Я стежу за статтями Сергія Рахманина ще з 2004 року, коли уперше наткнувся на його критичний відгук про третій тур президентських виборів. Відтоді він, використовуючи грунтовну аналітику і власні аргументи, робить значний вклад в нашу загальну справу - розвиток правосвідомості і обізнаності суспільства в складних юридичних категоріях і процесах"- відмітив віце-президент АПУ.

"Ми сподіваємося, що наша нагорода внесе свій вклад в популяризацію юридичної тематики серед журналістів і допоможе притягнути увагу до насущних проблем правового життя країни"- відмітив, у свою чергу, Президент АЮУ Д. Бугай.

Джерело: АЮУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини