Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада внесла зміни відносно охорони виборчих дільниць

15 травня 2014, 13:00
134
0
Реклама

ВР сьогодні 240 голосами депутатів прийняла Закон про внесення змін до Закон про вибори Президента відносно забезпечення належної організації і проведення виборчого процесу (законопроект № 4835).

Законом передбачено, що у винятковому випадку для забезпечення належної організації роботи окружної виборчої комісії її місце розташування може бути змінене Центральною виборчою комісією з представлення відповідного голови ОГА і знаходитися поза відповідним територіальним виборчим округом.

Також у виняткових випадках для забезпечення належної організації роботи окружних виборчих комісій з представлення голів ОГА приміщення для цим комісіям можуть надаватися поза відповідним територіальним виборчим округом.

Органи внутрішніх справ зобов'язані не пізніше чим за 10 днів до дня виборів забезпечити цілодобову охорону приміщень окружних виборчих комісійа також, у разі потреби по зверненню Центральної виборчої комісії, - органів ведення Державного реєстру виборців.

Внесені і зміни відносно транспортування бюлетенів: транспортування документів здійснюється під охороною у супроводі працівників органів внутрішніх справ, а у разі потреби по зверненню Центральної виборчої комісії - співробітників СБУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини