Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов доручив достовірно інформувати громадськість про АТО

15 травня 2014, 12:43
88
0
Реклама

Що виконує обов'язки Президента України розпорядженням від 15 травня № 862/2014-рп доручив керівництву Антитерористичного центру при СБУ налагодити повне і достовірне інформування громадськості про хід антитерористичної операції.

Згідно з документом, керівник АТЦ повинен невідкладно вжити додаткові заходи відносно налагодження систематичного, повного і достовірного інформування про хід антитерористичної операції, по забезпеченню сприяння журналістам, працівникам ЗМІ в здійсненні ними професійній діяльності, оперативного надання їм інформації про АТО, а також сприяння в обробці і передачі такої інформації.

Також йому доручено забезпечити в 3-денний термін у складі оперативного штабу по проведенню АТО створення оперативної групи по інформуванню громадськості на чолі з представником Міноборони з включенням до її складу представників суб'єктів, що безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом.

Забезпечити вирішення питань по оснащенню опергрупи необхідними технічними засобами збору, обробки і передачі інформації, організацію прес-центру для роботи ЗМІ в місці дислокації оперативного штабу по проведенню АТО.

Керівникам суб'єктів, що безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом, доручено визначити представників для роботи у складі цієї оперативної групи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини