Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минрегион планує створити реєстр ліфтів

13 травня 2014, 17:23
147
0
Реклама

Питання оптимізації системи збору інформації про стан ліфтового господарства в Україні обговорили в ході робочої зустрічі керівництво Управління житлової політики Минрегиона з представниками Державної служби гірського нагляду і промислової безпеки України. Йшлося про необхідність організації систематизованого збору достовірної інформації про стан ліфтового господарства в Україні шляхом впровадження Інформаційно-аналітичної системи обліку ліфтів" (ИАС "Ліфти").

За словами фахівців, така система буде єдиний віртуальний реєстр ліфтового господарства у державі з формуванням початкової інформації відносно характеристики ліфтів, їх власників, міри зношеності (аварійність) і стану поточної експлуатації.

У Минрегионе переконані, що впровадження ИАС "Ліфти" сприятиме підвищенню рівня інформованості керівників підприємств - власників ліфтів, керівників підрозділів і фахівців з обслуговування ліфтів відносно стану безпеки ліфтів і планування на цій основі заходів для забезпечення надійної і безперебійної експлуатації ліфтів.

За результатами зустрічі досягнута домовленість підготувати спільне технічне завдання цього проекту, його техніко-економічні показники, механізми впровадження і подальшого функціонування "Інформаційно-аналітичної системи обліку ліфтів".

Джерело: Минрегион.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини