Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Припинено реформування армії в 2014 році

13 травня 2014, 12:08
187
0
Реклама

И. о. Президента України А. Турчинов своїм Указом від 13 травня 2014 року № 468/2014 ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2014 року "Про заходи по підвищенню ефективності планування в секторі безпеки і оборони".

Згідно з документом, тимчасово припинено у 2014 році виконання заходів Державної комплексної програми реформування і розвитку Збройних сил України на період до 2017 року, затвердженою Указом Президента від 2 вересня 2013 року № 479.

Також вказаним рішенням СНБО Кабінету міністрів доручено організувати в місячний термін проведення комплексного огляду сектора безпеки і оборони України з використанням можливостей Спільної робочої групи Україна - НАТО з питань військової реформи високого рівня; забезпечити в тримісячний термін перегляд положень основних документів військового планування з урахуванням зміни військово-політичної обстановки.

Такі рішення прийняті, враховуючи наполегливу необхідність реалізації комплексу завдань по нейтралізації існуючих погроз національної безпеки України і з метою забезпечення ефективного використання наявних державних ресурсів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини