Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат хоче посилити організаційні основи боротьби з тероризмом

13 травня 2014, 11:21
113
0
Реклама

Проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів відносно боротьби з тероризмом" № 4836 зареєстрований в парламенті сьогодні. Автором законопроекту є народний депутат Андрій Сенченко.

У пояснювальній записці до проекту закону необхідність його прийняття обгрунтовується ?насущною потребою посилення організаційних основ боротьби з тероризмома також додаткового віднесення до суб'єктів боротьби з тероризмом інших центральних і регіональних органів виконавчої владиякі в межах своєї компетенції, притягуються до участі в здійсненні заходів, пов'язаних з попередженням, виявленням і припиненням терористичної діяльності, забезпеченням повноцінного функціонування Антитерористичного центру при Службі безпеки України і діяльності Міжвідомчої координаційної комісії цього центру.

До суб'єктів боротьби з тероризмом в межах своєї компетенції, законопроектом пропонується віднести Державну службу спеціального зв'язку і захисту інформації України. В той же час в Міжвідомчу координаційну комісію Антитерористичного центру при СБУ пропонується включити Державну службу спеціального зв'язку і захисту інформації України і Службу зовнішньої розвідки України, а також інших визначених Президентом України посадовців.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини