Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР підрахувала об'єм укладених біржових контрактів з цінними паперами за квітень 2014 р.

12 травня 2014, 10:36
170
0
Реклама

Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку (далі - НКЦБФР) підвела підсумки торгів на фондових біржах за квітень 2014 року і повідомляє про стійкий характер цього показника.

Всього здійснених біржових контрактів Комісія налічила на суму більше 21 мрлд грн., тоді як минулого місяця об'єм укладених біржових договорів дорівнював майже 21,8 млрд грн.

З них було здійснено операцій з державними облігаціями на суму майже 15,8 млрд грн., що складає близько 75 % від загального об'єму. Розмір укладених договорів з акціями збільшився в порівнянні з березнем 2014 року майже удвічі, досягнувши 2,9 млрд грн. А розмір операцій з облігаціями підприємств виріс на 300 млн грн. і, таким чином, склав майже 2 млрд грн. В той же час, спостерігалося зменшення суми операцій з державними облігаціями: якщо у березні цього року показник склав більше 17 млрд. грн., то в квітні він зупинився на відмітці близько 15,8 млрд грн.

Найбільшим торговим майданчиком стала біржа "Перспектива", виконавши контрактів на суму 13,8 млрд грн. Друге місце зайняла біржа "ПФТС", провівши операцій на 4,5 млрд грн. На третій сходинці виявилася "Придніпровська фондова біржа" із загальною сумою угод на 1,3 млрд грн.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини