Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набули чинності закони про спрощення оформлення нерухомості, переговорну процедуру держзакупівель та ін.

9 травня 2014, 09:05
309
0
Реклама

Сьогодні набули чинності ряд законів. З 9 травня діє Закон № 1234 - VII про внесення змін до статті 39 Закону про здійснення державних закупівель. Законом надається правова основа для невідкладного проведення процедур державних закупівель в умовах особливого періоду - вказано, що застосовується переговорна процедура закупівлі.

Детальніше про Закон: Врегульовано проведення держзакупівель в особливий період.

Також сьогодні набув чинності Закон № 1212 - VII про внесення змін до ст.19 Закону про держреєстрацію прав на нерухомість, яким врегульовані питання оформлення прав власності на об'єкти нерухомого майна, будівництво яких закінчене до 5 серпня 1992 року.

Детальніше про Закон: Незабаром селяни зможуть узаконити будинки без техпаспорта.

Набув чинності 9 травня і Закон № 1237 - VII про внесення змін до статті 7 Закону про окуповану територію відносно права на освіта - студенти отримали можливість вчитися за рахунок засобів державного бюджету.

Детальніше про Закон: Студенти з окупованих територій вчитимуться за рахунок держбюджету.

Що набув чинності сьогодні Закон № 1224 - VII вносить зміни в статтю 1 Закону "Про забезпечення реалізації житлових прав жителів гуртожитків", згідно з якими військовослужбовцям надається право приватизація житла в гуртожитках.

Детальніше про Закон: Депутати дозволили військовим і міліціонерам приватизовувати житло в гуртожитках.

А Законом № 1235 - VIIдіючому з сьогоднішнього дня, внесені зміни до деяких законодавчих актів відносно порядку притягнення до карної відповідальності. Надається право в.о. Генерального прокурора ініціювати позбавлення нардепів недоторканості (раніше це можу робити тільки Генпрокурор, без приставки в.о.).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини