Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Балога пропонує заборонити в'їзд до України російським депутатам

8 травня 2014, 13:01
114
0
Реклама

Народний депутат Віктор Балога сьогодні зареєстрував проект постанови № 4830 "Про заборону в'їзду на територію України деяким громадянам Російської Федерації". Текст ще не опублікований на сайті ВР, але розміщений на ресурсі депутата.

Згідно з проектом, рекомендується СБУ не допускати на територію нашої держави депутатів Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації і Державної Думи, які приймали рішення про дозвіл Президентові Росії на використання збройних сил Російської Федерації на території України, а також схвалили приєднання до Російської Федерації Криму.

Нагадаємо, 1 березня 2014 року Рада Федерації Федеральних Зборів РФ одноголосно прийняла постанову "Про використання Збройних сил РФ на території України", якій дозволено Президентові Росії "використання збройних сил Російської Федерації на території України до нормалізації суспільно-політичної обстановки в країні". А 20 березня 2014 року Державною Думою був ратифікований договір про прийняття Автономної Республіки Крим до Російської Федерації - за ратифікацію проголосували 443 депутати, окрім одного - Іллі Пономарева.

"Це питання захисту наших інтересів - люди, які працюють проти України, не повинні користуватися правом в' їзду на нашу територію. Чому таке рішення не прийнято досі, особисто для міні залишається загадкою" - написав В. Балога на Facebook.

Реалізація проекту, запевняє депутат, також матиме попереджувальний вплив на дії і рішення іноземців, які погрожуватимуть інтересам України в майбутньому.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини