Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підписані і опубліковані закони відносно держзакупівель, приватизації гуртожитків та ін.

8 травня 2014, 09:22
179
0
Реклама

И. о. Президента України підписав, а офіційне видання опублікувало Закон № 1234 - VII про внесення змін до статті 39 Закону про здійснення державних закупівель. Законом надається правова основа для невідкладного проведення процедур державних закупівель в умовах особливого періоду - вказано, що застосовується переговорна процедура закупівлі (детальніша: Врегульовано проведення держзакупівель в особливий період). Закон набуде чинності 9 травня.

Підписаний і сьогодні опублікований Закон № 1237 - VII про внесення змін до статті 7 Закону про окуповану територію відносно права на освіта - студенти отримали можливість вчитися за рахунок засобів державного бюджету, детальніше: Студенти з окупованих територій вчитимуться за рахунок держбюджету. Закон набуде чинності 9 травня.

Також опублікований сьогодні після вчорашнього підписання Закон № 1242 - VII про внесення змін до законів про міліцію і про військовий обов'язок - особам рядового і начальницького складу ОВД надана відстрочення від заклику на термінову військову службу на увесь період їх служби в міліції (читайте: У міліцію приймуть усіх бажаючих призовників і дадуть їм отстрочку від армії). Закон набуває чинності сьогодні, 8 травня.

Законом № 1235 - VII про внесення змін до деяких законодавчих актів відносно порядку притягнення до карної відповідальності, який сьогодні опублікований, надається право в.о. Генерального прокурора ініціювати позбавлення нардепів недоторканості (раніше це можу робити тільки Генпрокурор, без приставки в.о.). Закон набуде чинності 9 травня.

Сьогодні опублікований і Закон № 1224 - VII про внесення змін до статті 1 Закону "Про забезпечення реалізації житлових прав жителів гуртожитків", яким військовослужбовцям надається право приватизації житла у гуртожитках. Детальніше: Депутати дозволили військовим і міліціонерам приватизовувати житло в гуртожитках. Закон набуде чинності 9 травня.

Крім того, сьогодні опублікований підписаний учора Закон № 1212 - VII про внесення змін до ст.19 Закону про держреєстрацію прав на нерухомість, яким врегульовані питання оформлення прав власності на об'єкти нерухомого майна, будівництво яких закінчене до 5 серпня 1992 року, детальніше читайте: Незабаром селяни зможуть узаконити будинки без техпаспорта. Закон набуде чинності 9 травня.

И. о. Президента також учора підписаний і учора опублікований Закон № 1245 - VII відносно зменшення мінімальної кількості членів дільничних виборчих комісій (діє з 7 травня).

Закон № 1246 - VII про застосування амністії до осіб, відносно яких триває розслідування або суд, також учора підписаний А. Турчиновим.


Читайте про те, які ще закони підписані Турчиновим

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини