Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У хозпроцессе більше не треба доводити деякі обставини

8 травня 2014, 09:44
254
0
Реклама

Сьогодні, 8 травня 2014 року, набув чинності Закон № 1226 - VII про внесення змін до ст. 35 Господарського процесуального кодексу відносно підстав звільнення від доведення.

Встановлено, що обставини, які признаються сторонами і іншими особами, що беруть участь в справі, можуть не доводитися перед судом, якщо у суду не виникає сумніву в достовірності цих обставин і добровільності їх визнання.

Обставини, встановлені рішенням суду в господарській, цивільній або адміністративній справі, що набрало законної сили, окрім встановлених рішенням третейського судуне доводяться при розгляді інших справ, в яких беруть участь ті ж особи або особа, відносно якої встановлені ці обставини.

Вирок суду в карному виробництві або постанова суду у справі про админправонарушении, які набрали законної сили, є обов'язковими для господарського суду, що розглядає справу про правові наслідки дій або бездіяльності особи, відносно якої ухвалений вирок або постанова суду, тільки в питаннях, чи мало місце діяння і здійснено воно цією особою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини