Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов ввів в дію рішення СНБО про захист майнових прав України у зв'язку з окупацією Криму

7 травня 2014, 17:41
137
1
Реклама

И. о. Президента А. Туричнов Указом від 7 травня № 458/2014 ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня про деякі заходи по захисту майнових прав і інтересів України у зв'язку з тимчасовою окупацією території.

СНБО доручає Кабміну невідкладно розробити механізм захисту майнових прав і інтересів держави Україна у зв'язку з тимчасовою окупацією території України.

Мінюсту, ФДМУ та ін. доручено узагальнити і в 2-тижневий термін передати в Генеральну прокуратуру відомості про вартість майна і майнових прав України на тимчасово окупованій території, про збиток, заподіяний порушенням прав держави у зв'язку з тимчасовою окупацією.

Також Мінюст повинен підготувати і подати в установленому порядку у ЕСПЧ доповнення до заяви в справі "Україна проти Росії" відносно уточнення розмірів збитку внаслідок порушення права власності у зв'язку з тимчасовою окупацією території України.

А Генпрокуратура за результатами обробки відомостей про вартість майна і майнових прав повинна розглянути можливість збудження в установленому порядку питання про застосування заходів кримінально-правового характеру, звернення до судів України.

Читайте також: У Мінюсті оцінили збиток України від окупації Криму.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини