Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ліцензії на автоперевезення видаватимуться через Укрпошту

7 травня 2014, 14:56
257
0
Реклама

Ліцензії (переоформлення, видачу дублікатів і копій ліцензій) і документи, які до них додаються, для здійснення господарської діяльності по перевезенню пасажирів, небезпечних вантажів, багажу автомобільним транспортом по території України видаватимуться за допомогою засобів поштового зв'язку.

Заповнене заява підписуватиметься заявником особисто і подаватися разом з відповідним пакетом документів (перелік визначений Законом "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" і Переліком документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії дляокремого виду господарської діяльності, затвердженого постановою Кабміну від № 756 за формою згідно з Додатком 1) для перевірки працівникові відділення поштового зв'язку "Укрпошти".

У заяві необхідно буде вказати порядок отримання документу за результатами надання послуги - а саме, засобами поштового зв'язку або особисто в Укртрансинспекции.

Працівник відділення поштового зв'язку, який здійснив ідентифікацію особи, що звернулася за отриманням послуги, прийматиме заяву з відповідним пакетом документів і пересилатиме відправленням з оголошеною цінністю згідно з діючими тарифами "Укрпошти".

Оплата пересилки поштових відправлень з документами на адресу Укртрансинспекции або заявника і користування супутніми послугами здійснюватиметься заявником.

Документи за результатами розгляду (чи відповіді про неможливість надання послуги) вирушатимуть на адресу заявника через об'єкти поштового зв'язку поштовим відправленням з оголошеною цінністю з повідомленням про вручення під особистий підпис заявника.

Зараз проходить процедура підписання з "Укрпоштою" усіх необхідних документів про співпрацю.

Джерело: Мининфраструктуры.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини