Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат хоче зібрати підписи українців під зверненням до громадян РФ

7 травня 2014, 13:00
122
3
Реклама

Нардеп-ударовец С. Каплин зарегистировал в парламенті під № 4804 проект постанови ВР про введення збору підписів громадян України під:

- зверненням до громадян РФ із закликом зупинити агресію Російської Федерації, в якому вказати основні доведені факти здійснення підривної, диверсійної терористичної діяльності спецслужб РФ на території України;

- зверненням до міжнародного співтовариства з проханням приєднатися до закликів підтримки і впровадження дієвих реальних санкцій до посадовців Російської Федерації, причетних до організації терористичної діяльності на території України. У цьому зверненні пропонується також відмітити про небезпеку ядерної війни, загострення локальних військових конфліктів, банкрутство міжнародних інститутів безпеки, настання світової економічної кризи.

Депутат запевняє, що це дозволить донести до громадян Російської Федерації і міжнародного співтовариства позицію українського народу про справжні події, що відбуваються в Україні.

Такий збір підписів пропонується провести 25 травня 2014 року - в день виборів Президента України.

Як пояснює депутат, проведення масштабної пропагандистської кампанії про події в Україні з боку провладних російських ЗМІ привело до помилкового спотвореного сприйняття ситуації громадянами Російської Федерації і, як наслідок, підтримка ними дій керівництва РФ. У зв'язку з цим потрібне вжиття усіх можливих заходів по об'єктивному освітленню справжніх подій, які відбуваються, і завірення в позитивному відношенні українців до братського російського народу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини