Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мережа правових приймалень Криму продовжить роботу в Києві за сприяння омбудсмана

6 травня 2014, 18:43
147
0
Реклама

Мережа правових приймалень Криму, що роблять безкоштовну правову допомогу для переселенців з тимчасово окупованих і небезпечних територійпродовжує роботу в місті Києві за сприяння Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Під час спільних прийомів громадян вирішуватимуться найбільш актуальні і проблемні питання, які хвилюють і з якими стикаються громадяни України, що проживають на тимчасово окупованих і небезпечних територіях, а також вимушені переселенці. Це питання громадянства, соціальних виплат, також питання, пов'язані з майновими правами і інші.

Спільні прийоми працівників громадської приймальні Секретаріату омбудсмана і активістів Мережі правових приймалень Криму проводитимуться з 7 травня 2014 року за адресою: г.Киев, ул.Институтская, 21/8 (станція метро Хрещатик, вихід на вулицю Інститутську): кожне середовище з 11:30 до 15:00
кожну п'ятницю з 14:00 до 16:45.

Попередній запис здійснюється Мережею правових приймалень Криму по телефону: +380502517017 або по електронній пошті hr.in.ark@gmail.com (з вказівкою імені, контактного телефону і питання, по якому потрібно консультацію).

За інформацією прес-служби омбудсмана.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини