Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада не підтримала проведення всеукраїнського опитування

6 травня 2014, 14:40
143
8
Реклама

На сьогоднішньому закритому засіданні Верховної Ради України депутати розглядали урядовий законопроект про проведення 25 травня всеукраїнського консультативного опитування. Але прийняти його не вдалося - за відповідне рішення проголосувало тільки 154 нардепа при мінімально необхідних 226.

Нагадаємо, проектом № 4801 пропонувалося призначити опитування на 25 травня 2014 року, щоб провести його одночасно з виборами Президента. Організація підготовки і проведення цього опитування повинна була здійснюватися в порядку, передбаченому для проведення всеукраїнського референдуму. Питання, які виносяться на опитування, планувалося визначити постановою Верховної Ради України.

Результати опитування мали б лише дорадчий характер. Детальніше про проект: Всеукраїнське консультативне опитування пропонується провести 25 травня.

И. о. замголови Адміністрації Президента, нардеп Андрій Сенченко пояснив відмову Верховної Ради підтримати проект тим, що його проведення було б неможливе в умовах антитерористичної операції.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини