Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Генпрокуратура виявила порушення при будівництві приміщень ВХСУ і ВАСУ

6 травня 2014, 11:49
114
1
Реклама

Під час перевірки, проведеного Головним управлінням захисту прав і свобод громадян і інтересів держави, протидії корупції і злочинності у сфері транспорту Генеральної прокуратури України відносно дотримання законодавства під час конкурсних торгів по закупівлі послуг з технічного нагляду за будівництвом адміністративних будівель Вищого господарського і Вищого адміністративного судів України встановлені порушення законодавства.

Зокрема, в результаті конкурсних торгів одно із столичних підприємств протиправно стало їх переможцем. За результатами тендерної процедури воно не мало законних підстав для перемоги в конкурсі, оскільки надана ним документація не відповідала умовам торгів, - тобто, був поданий неповний пакет документів. Незважаючи на це, конкурсні торги було продовжено, і з вказаним підприємством укладений договір на суму 25,5 млн грн..

Крім того, встановлений факт внесення недостовірної інформації акту здачі виконаних робіт по здійсненню технічного нагляду за будівництвом вказаного об'єкту підприємством.

За результатами цих перевірок Генпрокуратура відкрила карні виробництвапередбачені ч. 2 ст. 15 (замах на скоєння злочину), ч. 3,5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння їм шляхом зловживання службовим станом), ч. 1 ст. 366 (службова підробка) Карного кодексу України. Триває досудове розслідування.

За інформацією прес-служби ГПУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини