Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На межі введена відмітка про відмову у в'їзді до України

5 травня 2014, 17:29
195
2
Реклама

На державному кордоні вводиться нова відмітка про відмову у в'їзді до України - до вже встановлених форм відміток, які проставляються в документах, додається відмітка "Відмовлено у в'їзді до України".

Таку відмітку Держприкордонслужба вводить у зв'язку із заходами по забезпеченню національної безпеки і з метою недопущення в'їзду на територію України радикально налагоджених осіб, наступних через державний кордон, які можуть брати участь в акціях антиукраїнської спрямованості.

Відмітка проставлятиметься у паспортних або інших документах іноземців або осіб без громадянстваяким по обгрунтованому рішенню уповноваженого обличчя органу охорони госуграницы відмовлено в перетині кордону на в'їзді до України.

Нововведення дозволить швидше виявляти осіб, яким було відмовлено у перетині кордону, при їх повторних спробах в'їхати в Україну. При цьому рішення відносно встановлення законних підстав для перетину кордону прийматиметься з урахуванням обставин попереднього непропуску на територію нашої держави.

За інформацією Держприкордонслужби.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини