Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Попередній продаж же/д квитків незабаром поновиться

29 квітня 2014, 16:35
295
0
Реклама

Укрзализныця після узгодження розкладу руху початку роботу над відкриттям попереднього продажу квитків на потяги, які вирушають в рейси після 27 травня 2014 року. Зараз залізничні адміністрації проводять остаточний етап коригування графіку руху. Після цього буде розпочатий попередній продаж квитків.

Нагадаємо, раніше був припинений продаж квитків на потяги, які вирушають після 27 травня.

В першу чергу продаж квитків буде відкритий на міжнародні потягищо курсують по території України в Польщу, Росію, Угорщину, Молдавію, Білорусію, Казахстан, Узбекистан. Але на вказані потяги буде зменшений термін попереднього продажу квитків. Так, їх реалізація починатиметься за 30 діб до відправлення потягу, тоді як раніше продажу починалися за 45 діб.

Після міжнародних потягів Укрзализныця має намір почати продаж квитків і на внутрішньодержавні потяги.

В той же час, досі остаточно не вирішено питання про відкриття попереднього продажу квитків на потяги, що курсують в напрямі Криму і назад. Оскільки російська сторона проінформувала про внесення змін до нормативно-довідкової інформації АСУ Экспресс-3, зокрема, в мережеву розмітку станцій Криму з привласненням їм нових кодів, виникла необхідність узгодження взаємодії систем продажу проїзних документів АСУ ППУ і Экспресс-3.

Окрім цього, статтею 10 Закону про правовий режим на тимчасово окупованій території передбачено, що в'їзд іноземців і осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію і виїзд з неї допускаються тільки по спеціальному дозволу через контрольні пункти в'їзду-виїзду. Порядок в'їзду іноземців і осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію і виїзду з неї встановлюється Кабміном. Таким чином, після нормативно-правового акту Кабміну пропрацює питання про відкриття продажів квитків в Крим.

Джерело: Укрзализныця.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини