Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівників внз зобов'язали внести в контракти пункт про граничний розмір зарплати

Реклама

Міносвіти в листі від 18 квітня 2014 року № 1/9-208 повідомило керівників внз, розмір місячної зарплати яких може перевищити розмір 15 мінімальних зарплат, про необхідність підписання додаткових угод, в яких буде передбачено, що максимальний розмір місячної зарплати встановлюється не більше 15 розмірів мінімальної зарплати (окрім місяців, в яких виплачується посібник з оздоровлення і надається оплачувана відпустка). Додаткова угода набуває чинності з 1 березня 2014 року і діє на період дії постанови Кабміну від 1 березня 2014 р. № 65 "Про економію державних коштів і недопущення втрат бюджету".

Обмеження максимального розміру місячної заробітної плати керівних працівників органів державної влади і інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ і організацій, 15 розмірами мінімальної зарплати (окрім місяців, в яких виплачується посібник для оздоровлення і надається оплачувана відпустка) встановлено пунктом 13 Заходів по економному і раціональному використанню державних коштів.

Міносвіти зобов'язало керівників до 30 квітня надати два екземпляри додаткової угоди до контракту керівника вищого учбового закладу III - IV рівнів акредитації, наукової, науково-дослідної і інший установи і організації, держпідприємства з відповідним підписом керівника і гербовою печаттю.

Законом № 1165 - VII про внесення змін до Держбюджету розмір мінімальної зарплати в 2014 році заморожений і складає 1218 грн..

Нагадаємо, Міносвіти просить Кабмін не припиняти доплати за виконання обов'язків відсутніх педагогів, що також передбачено постановою № 65 про экономиии державних коштів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини