Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінена інструкція по організації примусового виконання рішень

23 січня 2014, 16:57
265
0
Реклама

У Інструкцію по організації примусового виконання рішень внесені зміни наказом Мінюсту від 20.01.2014 р. № 113/5.

Зокрема, змінами передбачено, що у разі виконання старанних документів, виданих за результатами розгляду адміністративної справи в порядку ст. 182 Кодексу адміністративного судочинства Україниі рішень по усуненню перешкод в здійсненні права користування державним, комунальним майном або майном громадських об'єднань у рамках старанного виробництва, відкритого за заявою прокурора, постанова спрямовується (вручається) негайно після винесення постанови про відкриття старанного виробництва.

Також в документі говориться, що в старанному документі, виданому за результатами розгляду адміністративної справи в порядку ст. 182 КАСУ, в якості боржника вказуються тільки ті особи, які можуть бути ідентифіковані. При виконанні такого старанного документу державний виконавець вживає заходи по доведенню змісту судового рішення і його виконання боржником, а також іншими особами, які мають намір реалізувати право на мирні збори.

Наказ почне діяти одночасно з набуттям чинності Закону "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" і процесуальних законів про додаткові заходи захисту безпеки громадян"але не раніше дня його офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини