Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович підписав Закон стосовно розподілу засобів між бюджетами за угодами про розділ продукції

5 грудня 2013, 16:56
157
0
Реклама

Президент України підписав Закон № 665 - VII "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" відносно засобів від використання (реалізації) державної частини зробленої продукції відповідно до угод про розділ продукції (прийнятий 5.11.2013 проект № 3295-1).

Законом встановлено, що засоби від використання (реалізації) державної частини продукції розподіляються в наступній пропорції: 90 % - до держбюджету, 10 % - до місцевих бюджетів (окрім засобів відносно продукції, зробленої в межах континентального шельфу і виняткової (морський) економічної зони, які зараховуються до загального фонду держбюджету в повному об'ємі).

У свою чергу 10 % відповідних засобів, що направляються до місцевих бюджетівзараховуються до бюджету розвитку і розподіляються між місцевими бюджетами адміністративно - територіальних одиниць, на території яких знаходиться відповідна ділянка надр, в такому співвідношенні: до бюджету Автономної Республіки Крим і обласного бюджету - 5 %, районного бюджету - 3,5 %, сільського, селищного або міського бюджету - 1,5 %.

При цьому, якщо ділянка надр розташована на території декількох адміністративно-територіальних одиниць, засоби між відповідними місцевими бюджетами розподіляються в межах встановленого співвідношення у визначеному Кабінетом Міністрів порядку.

Основні положення Закону набувають чинності з 1 січня 2014 року, за винятком п.2 Закону (відносно розподілу 10 %, що направляються в місцевих бюджети), який набуває чинності з наступного дня після публікації Закону.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини