Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українським юристам присвятили оригінальний відеоролик

9 жовтня 2013, 11:56
380
2
Реклама

Відеоролик "Це так схоже на юриста"! можна подивитися в нашому розділі ЮРTV або на ресурсі YOUTUBE.COM.

Ролик став своєрідним сюрпризом усім фахівцям в області права до 8 жовтня - Дня українського юриста. Над матеріалом, підготовленим компанією ЛІГА :ЗАКОН спільно із студією "Мамахохотала", працював великий творчий колектив - це були реальні юристи, що охоче ділилися з нами своїми крилатими фразами, звичками, впізнанними ситуаціями і професійним гумором. Що юристи обіцяють своїм клієнтам, як проводять нараду з керівництвом і переговори з контрагентами? Який юрист в домашньому побуті і як складаються його стосунки з колегами на підприємстві? Забавні, але дуже точні відповіді на ці і багато інших питань ви знайдете в нашому відеоролику.

Нагадаємо, що раніше до дня бухгалтера компанія ЛІГА :ЗАКОН випустила аналогічний ролик - "Це так схоже на бухгалтера". На сьогодні ролик встигли подивитися близько 60 тис. чоловік.

Дякуємо усім, хто взяв участь в створенні ролика. Величезна вдячність усім юристам, що прислали нам свої ідеї. Спасибі творцям ролика - колективу департаменту маркетингу компанії ЛІГА :ЗАКОНстудії відеовиробництва LBI Production а також колективу студії "Мамахохотала". Виражаємо окрему вдячність за допомогу і критику, активна і продуктивна участь в створенні ролика ЮК "ЮСКУТУМ" і особисто Артему Афяну, Валентині Гавриленко, керівникові юридичного департаменту компанії ЛІГА :ЗАКОНОлені Кливанской, юрисконсультові ЛІГА :ЗАКОНОлександру Попову, головному редакторові аналітичного електронного видання "ЮРИСТ & ЗАКОН", Сергію Саченко, головному редакторові порталу ЮРЛИГА і Кристині Венгриняк, заступникові головного редактора порталу ЮРЛИГА.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини