Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Термін подачі кейсів для участі в Pro Bono Awards 2013 продовжений до 7 жовтня

1 жовтня 2013, 17:47
109
0
Реклама

Кейси для участі в премії Pro Bono Awards 2013 прийматимуться до кінця дня понеділка, 7 жовтня. Рішення про продовження терміну подачі кейсів по корпоративній соціальній відповідальності продиктоване численними проханнями з боку зареєстрованих учасників премії.

До участі в премії Pro Bono Awards 2013 на сьогодні зареєструвалося 15 міжнародних і національних юридичних фірм.

Звертаємо увагу, що компанії подають один кейс, який може одночасно брати участь в 2-х номінаціях : "Кращий кейс у сфері КСО" і "Премія за внесок у розвиток України". Кейс подається на українській і англійській мовах для можливості його оцінки міжнародним жюрі. У премії не може брати участь один і той же кейс декілька років підряд. Кейси юридичних компаній приймаються до 7 жовтня 2013 р. по електронній пошті : registration@jurliga.ua з копією на case@csr-ukraine.org.

Номінація Pro Bono Award - це оцінка діяльності юридичних компаній України в області надання безкоштовної правової допомоги. У цю номінацію необхідно подати кількість годин, виставлені на pro bono, загальну суму, витрачену на безкоштовну правову допомогу, а також дані про кількість юристів юридичної компанії станом на 1 жовтня 2013 року.

Офіційним партнером Pro Bono Awards другий рік підряд виступає юридична компанія "Алексеев, Боярчуков і партнери".

12 грудня 2013 р. відбудеться церемонія нагородження переможців премії і презентація збірки кейсів "Практики КСО в Україні - 2013". Передувати церемонії буде конференція, де бізнес і юристи зможуть представити свої кращі КСО-кейси. Нагадаємо, що минулого року у Конкурсі КСО-кейсів взяли участь 40 компаній, 11 кейсів були від юридичного бізнесу.

Читайте також:

Pro Bono : секрет успіху юридичних компаній

Практикові КСО в Україні обговорили експерти і юристи

Навіщо потрібні КСО проекти в юридичному бізнесі?

"Поки рано говорити про відповідальне лідерство на українському ринку"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини