Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Незнання законів собі дорожче

27 вересня 2013, 16:59
179
9
Реклама

Є в компаніях люди або цілі підрозділи, від діяльності яких залежить безпека і стабільність усього бізнесу в цілому. До таких фахівців відносяться в першу чергу бухгалтери і юристи. Саме їх помилки часто коштують дуже і дуже дорого. І саме їх повноцінна діяльність багато в чому залежить від наявності перевіреної і своєчасної інформації.

Більше 20 років компанія "ЛІГА: ЗАКОН" пропонує підприємствам ряд різних продуктів, незамінних в роботі бухгалтерів і юристів. Незамінних, тому що це дійсно найповніші, систематизовані і перевірені джерела правової інформації. Тому що більше 160 тисяч фахівців вже використовують їх у своїй роботі.

У серпні поточного року ЛІГА :ЗАКОН провела опитування серед 100 випадково вибраних керівників малих і середніх компаній України. 75 % опитаних зійшлися в думці, що економити на компетентних джерелах правової інформації - собі дорожче. Половина з опитаних вже використовує один з продуктів ЛІГА :ЗАКОН у діяльності профільних підрозділів. Третина опитаних особисто ініціювали купівлю, розуміючи існуючі українські реалії бізнесу - риски штрафів, судових розглядів, перевірок і так далі

І ще користувачі говорять: хто вже пробував продукти ЛІГА :ЗАКОН у роботі, той більше ніколи не повернеться за інформацією в Інтернет. Немає сенсу. Та і собі дорожче.

Це рекламна стаття, заснована на фактах. У кожній рекламі - є доля реклами. Переконаєтеся самі - протестуйте особисто систему ЛІГА :ЗАКОН в роботі.

З 30 вересня по 15 жовтня діє спеціальна пропозиція від ЛІГА :ЗАКОН для юриста і бухгалтера : ТРИ повноцінні продукти за ціною однієї системи. Є також пропозиція для усього підприємства - П'ЯТЬ продуктів за ціною однієї системи.

Дізнатися більше про акцію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини