Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

CMS сприяла в наданні найбільшому виробникові вугілля кредитної лінії у розмірі 375 млн. доларів

27 вересня 2013, 15:24
113
1
Реклама

CMS надала юридичні консультації банкам Deutsche Bank, Raiffeisen Bank International, Газпромбанк, Erste Group Bank і UniCredit у зв'язку з наданням ними кредитній лінії у розмірі 375 мільйонів доларів США для попередньої оплати експорту вугілля для компанії ДТЭК. ДТЭК є найбільшою приватною компанією і найбільшим виробником вугілля в Україні. Ця транзакція стала першою в історії компанії експортним фінансуванням.

Кредитна лінія структурована як один кредит, який виплачується двома траншами, перший - строком на три роки, а другий - на п'ять. Засоби, які надаються у рамках цієї кредитної лінії, використовуватимуться для фінансування експортної діяльності ДТЭК, а саме експорту вугілля в 36 країн світу.

Команда CMS на чолі з Марком Сигалломяка надавала консультації кредиторам, включала Аліну Тихан і Аннушку Наяк з відділу міжнародної банківської справи і фінансів, а також Віталія Радченко, Вікторію Каплан і Володимира Кольваха (юристів київського офісу CMS), Эдуарда Шеэнстра і Жули Ван дер Тоув (представників офісу CMS в Амстердамі)а також Каспара Ландолта, Домініка Гемперли і Марка Кагьенарда (офіс CMS в Цюріху).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини