Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Юскутум" зміцнює позиції в області IT і медіа права

3 вересня 2013, 10:23
302
1
Реклама

Сьогодні до команди IТ і медіа права АТ "Юскутум" приєднався фахівець в області договірного і IТ права Михайло Пергаменщик (на фото)у якого більше 5-ти років досвіду роботи штатним юристом і в юридичному консалтингу.

Свою кар'єру в юриспруденції він почав юристом по зовнішньоекономічних договорах в компанії Оптима-Фарм (один з лідерів оптового фармринку України). Потім працював юристом і менеджером в скульптурній майстерні свого брата Олексія Пергаменщика.

Перший досвід в юридичному консалтингу Михайло отримав в адвокатському об'єднанні Arzinger, де брав участь у великих судових спорах, в т.ч. за участю міжнародних банків і фармацевтичних компаній. Паралельно він займався копіткою теоретичною і практичною діяльністю у сфері конкурентного права, зокрема брав участь в складанні посібника з правового регулювання недобросовісної конкуренції в Україні.

Наступним етапом кар'єри в юридичному консалтингу була посада юриста в департаменті комерційного і договірного права компанії "Коннов і Созановский", де Михайло істотно розширив і зміцнив свої навички у сфері договірного права.

"Співробітники практики IТ і медіа права можуть сміливо називатися командою, оскільки ми усім складом граємо у футбол. Отже, Миша стає не просто ще одним співробітником, а одним з ключових гравців середньої лінії. Я знаю Мишу особисто як дуже грамотної і уїдливої в юридичні зауми людини, не позбавленої при цьому, почуття гумору і справедливості. Упевнений, що з такими якостями він швидко віллється в нашу, хочеться сподіватися, dream team"відмітив Дмитро Гадомский, адвокат, партнер практики IТ і медіа права.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини