Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ARBITRADE виграли арбітраж FOSFA в спорі за контрактом купівлі-продажу соняшникової олії

14 серпня 2013, 10:03
458
0
Реклама

Суперечка виникла з контракту купівлі-продажу соняшникової олії на умовах СРТ із-за відмови покупця приймати товар і дострокового розірвання контракту. Інтереси покупця, також швейцарській компанії, представляли англійські юристи. Після тривалого обміну поясненнями склад арбітражного суду відхилив пояснення, представлені представниками покупця, і повністю прийняв аргументи ARBITRADE, задовольнивши позовні вимоги в повному об'ємі на суму, що перевищує 1,2 млн. доларів США. Керівництво командою юристів ARBITRADEщо працювали над проектом, здійснювала партнер Юлія ЧорнихC.Arb.

Традиційно 85% міжнародної торгівлі маслами і жирами здійснюється згідно із стандартними контрактами ФОСФА. У рамках Федерації функціонує постійно діючий арбітражний суд. Розгляд здійснюється із застосуванням англійського процесуального і матеріального права.

Юридична компанія ARBITRADE спеціалізується в міжнародному арбітражі, практика компанії і досягнення її юристів у вирішенні суперечок відмічена рядом міжнародних і національних рейтингів (The Legal 500, Best Lawyers, Ukrainian Law Firms, Who is Who Legal, топ 10 юристів у сфері арбітражу за версією Юридичної газети, Юридична премія VII : кращий юрист у сфері арбітражу та ін.). ARBITRADE є членом профільних асоціацій ГАФТА і ФОСФА, входить до складу Комітету ГАФТА International Contract Policy Committee.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини