Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонси юридичних практикумів на два тижні

13 серпня 2013, 15:08
142
0
Реклама

Популярність міжнародного арбітражу росте. Але в цій популярності можна не побачити головного. Міжнародний арбітраж - це не пігулка від усього, а ціла аптека, і треба знати, що і для чого там вибирати. Чи варто з ним зв'язуватися? У яких випадках і куди звертатися? Які особливості необхідно врахувати при виборі місця арбітражу? Не знаєте? Приходите 20 серпня до нас і дізнаєтеся багато цікавого.

"Землю селянам"!. Це гасло давно втратило актуальність, але сама земля придбала набагато більшу цінність. Як її купити і як продати, оформити і зареєструватиякі і кому платити податки. І головне, як захистити себе в цьому процесі, розповімо на семінарі 22 серпня.

Податкові спори для компаній, працюючих в Україні, - це дуже поширене явище, тому завжди треба бути готовим не лише до перевірки, але і до захисту своїх інтересів в суді. У чому специфіка оскарження рішень в адміністративних судах, які основні судові правила і доктрини, яку доказову базу можна і треба використовувати, 29 серпня розповість заступник начальника відділу забезпечення роботи IV судової палати ВАСУ і провідні фахівці ЮФ "ОМП".

Гарячою темою для багатьох компаній стало набуття чинності нових правил трансфертного ціноутворення. З 1 вересня внесені до Податкового кодексу зміни дають податківцям більше інструментів контролю і тиску. Але чи усе так небезпечно? Як на практиці застосувати безліч правок і нових правил і впровадити систему ТЦО? Як уникнути подвійного оподаткування і тиску з боку контролюючих органів? Не знаєте? Тоді ми чекаємо вас 10 вересня у БЦ "ЛІГА". Обговоримо.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини