Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи "АНК" сприяли підписанню меморандуму з питань розвитку морегосподарського комплексу

12 серпня 2013, 13:57
142
1
Реклама

При юридичній і консультаційній підтримці ЮФ "АНК", 18 липня за результатами засідання Робочої групи з питань розвитку морегосподарського комплексу Миколаївського регіону, створеної при Міністерстві інфраструктури України, був підписаний п'ятибічний Меморандум про співпрацю між ТОВ "Транс Юкрейн" (як інвестором), Міністерством інфраструктури, Миколаївською обласною державною адміністрацією, ГП "Адміністрація морських портів України" і ГП "СМП "Октябрьск".

Меморандум закріплює взаємні наміри і домовленості сторін, спрямовані на реалізацію великого інвестиційного проекту в порту "Октябрьск", що передбачає будівництво і наступну експлуатацію нового комплексу по перевалці нафтопродуктів і інших вантажів в районі порту. У разі успішної реалізації проекту, очікується істотне збільшення вантажообігу порту "Октябрьск" і, отже, економічних показників функціонування порту і Миколаївського регіону в цілому за рахунок перевалки транзитних нафтопродуктів. Передбачається, що сума інвестицій ТОВ "Транс Юкрейн" складе близько 100 млн. доларів США.

В результаті активних переговорів сторін за участю юристів ЮФ "АНК", спрямованих на узгодження основних умов майбутньої співпраці, були знайдені компромісні варіанти взаємодії інвестора і держави, які лягли в основу підписаного Меморандуму.

Команду ЮФ "АНК" в цьому проекті представляли адвокат Дмитро Колодяжный, юрист Олексій Любошец під загальним керівництвом керівного партнера Олександра Кифака.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини