Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс юридичних практикумів

7 серпня 2013, 16:00
155
0
Реклама

Чи легко побудувати будинок? А житловий комплекс, а дачний будиночок? Однаково непросто з точки зору закону. Безліч довідок, допусків, дозволів і договорів. Ось про договорах у будівництві і піде мова 14 серпня. Проектування і розробка містобудівної документації, підряд на будівельні роботи, особливості договорів на продаж житла в об'єктах, що будуються. Питань багато, а відповіді і не треба шукати. Отримаєте їх на нашому семінарі.

З 1 вересня 2013 року набуває чинності Закон про трансфертне ціноутворення. Про оподаткування, вибір юрисдикції, про захист інтересів і безпеці офшорних компаній піде мова на практикумі 16 серпня. День присвячений офшорам і роботі з ними.

16 серпня в Одесі Всеукраїнська мережа практикумів ЛІГА ЗАКОН проведе практикум, присвячений особливостям складання ВЭД-контрактів. Документи і рекомендації МТП, митне оформлення і його віддзеркалення в контракті, джерела ризиків, формальні моменти, документи про постачання, особливості виконання контрактів - основні, але далеко не усі розділи доповіді Сергія Свистиля. Практикум пройде в інтерактивному режимі, з використанням цікавих практичних прикладів. На завершення роботи семінару будуть обговорені дискусійні теми і питання, відбудеться обмін думками і вручення сертифікатів учасникам.

Не так давно Миндоходов наказом № 143 ствердило дуже важливий податковий документ, що визначає впровадження процедури проведення електронних податкових перевірок. І скоро Миндоходов вже почне їх проводити. Ви точно знаєте, що податківцями при перевірках широко застосовується кваліфікація тієї або іншої господарської операції як "безтоварною". А то що терміну "бестоварность" (чи "товарність") операції в законодавстві немає, ви теж знаєте? Як не потрапити під прес перевірки, дізнайтеся детальніше 22 серпня в Харкові.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини