Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Авеллум Партнерс святкує четверту річницю своєї основи і ділиться досягненнями

10 липня 2013, 12:49
143
0
Реклама

Як повідомляє Авеллум Партнерсза чотири роки роботи команда юридичної фірми збільшилася до 20 юристів і 8 адміністративних співробітників. Фірма зміцнила свої позиції, як провідна юридична фірма в усіх своїх ключових практиках.

Авеллум Партнерс надавали консультації в численних угодах в сфері банківського і фінансового права загальною вартістю більше 3,5 мільярди доларів СШАі були однією з найактивніших юридичних фірм в Україні в цій практиці по кількості і вартості угод.

У сфері конкурентного права компанія надавала консультації провідним українським і іноземним компаніям з питань отримання дозволів на концентрацію від Антимонопольного комітету України в трансакціях на загальну суму більше 2,3 мільярда доларів США.

У сфері корпоративного права і M&A юристи Авеллум Партнерс брали участь у більш ніж 25 значних трансакціях на загальну суму більше 2 мільярдів доларів США у різних галузях економіки. Податкова практика також дуже активно розвивалася за останній рік. Авеллум Партнерс консультували українські і міжнародні компанії з питань українського і міжнародного податкового законодавства, у тому числі брали участь в деяких складних і інноваційних трансакціях на загальну суму більше 400 мільйонів доларів США.

Що стосується практики нерухомостіто тут фірма надавала консультації в найбільших в історії незалежної України трансакціях на загальну суму більше 650 мільйонів доларів СШАвключаючи продаж Karavan Real Estate Limited і продаж Ocean Plaza. Незважаючи на складну ситуацію у сфері ринків капіталу, команді Авеллум Партнерс вдалося прийняти участь у більшості несуверенних випусках єврооблігацій на загальну суму біля 4,5 мільярди доларів США.

Також фірма гордиться досягненнями практики суперечок. Авеллум Партнерс надавали консультації у більш ніж десяти складних спорах, включаючи декілька багатоюрисдикційних арбітражних і судових справ, на загальну суму більше 850 мільйонів доларів США.

За усе вищезгадане компанія дякує своїх співробітників за їх напружену роботу і відданість клієнтів - за їх віру в Авеллум Партнерс, і друзів з аудиторських компаній, інвестиційних банків, консультаційних і юридичних фірм - за їх довіру і підтримку протягом цього року!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини