Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрфірма консультує з питань надання кредитної лінії у розмірі 25 млн. дол. США

1 липня 2013, 16:31
135
0
Реклама

Юридична фірма "Авеллум Партнерс" виступила юридичним радником з питань українського законодавства одного з провідних російських банків з питань надання кредитної лінії у розмірі 25 мільйонів доларів США компанії Arricano Real Estate. Кредитні кошти будуть спрямовані на розвиток нових проектів комерційної нерухомості в Україні.

У власності і під управлінням Arricano Group чотири торгових центрів в Україні. Торгові об'єкти розташовані в Києві, Кривому Розі, Запоріжжі і Сімферополі.

Команду Авеллум Партнерс очолив партнер Гліб Бондарь при значній підтримці юристів Артема Ширкожухова, Олени Поляковой, Геннадія Росчепия, Марії Деткова і Юрія Зарембы.

Коментуючи цю подію, Гліб Бондарь відмітив: "Ми дуже раді, що працювали над цією угодою, яка є однією з найбільших за розміром серед недавніх угод по залученню фінансування у сфері нерухомості в Україні. Ця трансакція показала високу динаміку і відрізнялася складною структурою кредитування і забезпечення. Допомагаючи нашому клієнтові довести цю угоду до її фінансового завершення, нам успішно вдалося знайти вирішення усіх складних юридичних питань і питань структуризації".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини