Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чадборн виступив в ролі генерального партнера Міжнародного інвестиційного форуму

25 червня 2013, 10:28
163
0
Реклама

11 червня 2013 року Нью-йоркський офіс міжнародної юридичної фірми "Чадборн энд Парк ЛЛП" сприяв проведенню Міжнародного інвестиційного форуму "Інвестиції в Україну: відкриття нових можливостей", організованого Групою компаній "А7" і Центром стосунків Україна - США. Метою заходу був розвиток і поліпшення інвестиційного ринку в Україні. Форум зібрав представників органів державної влади України і керівників українських і американських компаній.

Адам Мыцикміжнародний партнер київського офісу Чадборн, взяв участь у відкритій дискусії на тему "Юридичні і транзакційні нюанси інвестування в Україну". Адам загострив увагу на важливості проведення комплексної перевірки дотримання норм законодавства при операціях злиття і поглинання в Україні. Зокрема, він розповів про можливі ризики, що виникають у зв'язку із застосуванням Закону США про боротьбу з корупцією за кордоном, Закону Великобританії про боротьбу з хабарництвом і нового антикорупційного законодавства України. Він також охарактеризував типові проблемні моменти, про які не слід забувати інвесторам при придбанні компаній або активів в Україні. На закінчення Адам коротко розповів про переваги комплексної перевірки дотримання норм законодавства і її вплив на загальний результат транзакції. Адам відмітив важливість проведення такої перевірки на початковому етапі транзакції, оскільки негативні результати часто можуть перешкодити здійсненню угоди.

Адам Мыцик в Україні майже 20 років консультує українські і міжнародні компанії, банки, інвестиційні фонди, а також ряд інших фінансових установ і інвесторів з питань структуризації і здійснення іноземного інвестування. Портфоліо угод, над якими він працював, включає приватизації, злиття і поглинання, спільну діяльність, а також ряд складних міжнародних комерційних і фінансових операцій. Його досвід і клієнтська база охоплюють фінансові установи і послуги, споживчі товари, енергетику, промислове виробництво, телекомунікації і сільське господарство. Адам Мыцик - визнаний практикуючий фахівець в Україні, зокрема, у сфері злиття і поглинань, а також банківської і фінансової діяльності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини