Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи "Василь Кисиль і Партнери" супроводжують угоду з продажу UMH group

21 червня 2013, 18:16
404
1
Реклама

UMH group об'єднує медіапроекти в сегментах преси, радіо і Інтернету в Україні і Росії. Серед найбільш відомих видань - "Кореспондент", Forbes, "Телетиждень", "Комсомольська правда в Україні", "Аргументи і факти в Україні", "Команда", "Футбол", Vogue. Володіє також "Нашим радіо", "Авторадіо", "Europa Plus", "Ретро FM", "Радіо Алла", рядом локальних радіостанцій.

Як повідомив ЮРЛИГЕ Олексій Филатовпартнер ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" (на фото)21 червня 2013 р. власники UMH group і компанія, афільована з групою ВЕТЭК, підписали договір купівлі-продажу 98% акцій UMH group. ВЕТЭК також має намір придбати акції більшості міноритарних акціонерів в окремих проектах UMH.

Планується, що угода буде завершена у кінці першого кварталу 2014 року. До завершення угоди поточні власники UMH group і менеджмент компаній групи не міняються. В якості эскроу-агента до участі в угоді притягнена незалежна англійська юридична фірма.

"Угода проходила в досить стислі терміни, які і диктували режим роботи. Конкретні положення договорів, у тому числі стосовно редакційної політики, прокоментувати не можу через зобов'язання про конфіденційність. Можу сказати, що поточні власники зі свого боку зробили усе можливе для відповідності поточних і майбутніх редакційних політик міжнародним стандартам" - відмітив А. Филатов.

Над угодою працюють партнери Ганна Бабич, Олексій Филатов і старший юрист Оксана Краснокутская. Радником продавця по англійському праву виступає фірма Wragge.

Варто додати, що юристи ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" супроводжували створення корпоративної структури, а також великі угоди UMH group упродовж останніх 10 років, виступають юридичними радниками компаній групи з питань М&А, корпоративного права, залучення капіталу, інтелектуальної власності, конкурентного права, вирішення суперечок.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини