Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокатське об'єднання створює новий тренд оплати юридичних послуг

20 червня 2013, 13:24
107
2
Реклама

Адвокатське об'єднання "Юскутум" створює новий тренд оплати юридичних послуг - використання віртуальної валюти Bitcoin, головною особливістю якої є той факт, що емісія і оборот Bitcoin повністю децентрализованы і не залежать від якого-небудь регулюючого органу, хід валюти відомий усім учасникам наперед.

Оскільки АТ "Юскутум" у своїй роботі керується принципами прозорості і законності, в першу чергу компанія освітила і забезпечила правовий фундамент використання Bitcoin в якості оплати. Для цього були підготовлені і відправлені запити у відповідні органи державної влади.

"Віртуальна валюта об'єктивно існує, відповідно повинні існувати способи її законного використання. Слід зазначити, що пошук таких обумовлений частими зверненнями і запитами наших клієнтів", - повідомив Артем Афянкерівний партнер Адвокатського Об'єднання "Юскутум".

Для довідки: Bitcoin (BTC) - електронна платіжна система, в якій валюта створена так, що не може бути під контролем когось і має відкритий код. Електронна валюта є віртуальним аналогом золота - ресурсу, запаси якого поповнюються за рахунок здобичі. Але в даному випадку це не людські ресурси, а комп'ютерні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини