Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс юридичних практикумів на тиждень

20 червня 2013, 10:27
217
0
Реклама

21 червня три думки про банкрутство підприємств ви почуєте на практикумі "Банкрутство підприємств: законодавство і практика". Суддя Вищого господарського суду Лілія Катеринчук кандидат юридичних наук керівний партнер юридичної компанії "Икспоинт" Олена Сукмановаліцензований арбітражний керівник з більш ніж 10-річним досвідом роботи по супроводу процедур банкрутства Ігор Шевченко представлять свою програму. Розбиратимемося в новаціях Закону про банкрутство, діючу редакцію і прийдешні зміни, до яких краще бути завчасно готовими.

2 липня у Дніпропетровську і 30 липня у Києві Олена Сукманова представить свою нову програму "Договори в господарському процесі". Ризик при укладенні договорів між суб'єктами підприємницької діяльності завжди існує. Надто багато нюансів і законодавчих колізій. Занадто мало чіткі рекомендації і єдиної практики тлумачення і застосування норм закону в нашій країні. Олена Сукманова - кандидат юридичних наук, практикуючий юрист з досвідом укладення найскладніших договорів. Роки роботи директором юридичного департаменту "ПАО КБ "Правекс-банк", а також особиста практика дають їй можливість навіть найскладніші і заплутаніші моменти розібрати до дрібниць, знайти вихід і рішення. Поставте ваші питання по укладенню господарських договорів завчасно, і ви обов'язково отримаєте відповідь на практикумі.

4 липня не залишаться без уваги власники нерухомості, будівель і споруд. ДАБК, прокуратура, УБОЗ і інші органи контролю дуже люблять виконувати і перевиконувати свої обов'язки. Як поводитися при перевірці об'єкту нерухомості? Які повноваження і права перевіряючих? Як узабезпечити себе від поборів і незаконних рішень? Безліч корисних рішень і рекомендацій чекають вас у викладі Віталія Правдюка.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини