Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

CMS призначає Віталія Радченко партнером в Україні

30 травня 2013, 17:40
448
1
Реклама

Віталій був призначений партнером і продовжуватиме працювати в українському офісі компанії. Він приєднався до CMS Cameron McKenna шість років тому і впродовж останніх декількох років координував практику енергетики і проектів в київському офісу CMS Cameron McKenna. Віталій визнаний провідним юристом у своїй галузі в Україні, що підтверджено усіма основними міжнародними і національними юридичними довідниками. Chambers Europe 2012-2013 визнає Віталія юристом 1 Категорії (Band 1) в секторі Енергетики і Природних Ресурсів в Україні, а коментатори характеризують його як "видатну особистість в енергетичному праві України".

Віталій спеціалізується в сферах нафти і газу, корисних копалини, виробництва традиційної і поновлюваної енергії і проектах у рамках Кіотського Протоколу. Його останній досвід включає консультування компанії Shell у зв'язку з першою угодою про розподіл продукції відносно нетрадиційного газу в Україні спільно з ТОВ "Надра Юзовская" і Урядом України.

Керівний партнер офісу CMS Cameon McKenna LLP у Великобританії, Дункан Вэстон так коментує нові призначення в Європі: "Наші нові партнери посилять об'єм і рівень нашої роботи. Вони охоплюють ключові регіони і сектори, які включають енергетику, фармацевтику і фінансові послуги. Тепер у нас 768 партнерів по усій Європі і за її межами. Поздоровляємо усіх за їх досягнення".

Старанний голова CMS Корнелиус Бранди додає: "Призначення 31 нового партнера є яскравою ознакою того, що CMS продовжує свій курс росту і збільшення, посилення наших позицій на ринку юридичних послуг".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини